Friday, 30 December 2011

Petunjuk Penting Nur Lizz 2 Slimming

Sumber : Stokis Mizan

Assalamualaikum geng nurlizz sekalian... saja nak share... semalam saya sempat singgah di office HQ berborak2 dengan Prof.. so .. kesempatan yg ada tu saya gunakan utk menanyakan beberapa aduan dan keluhan segelintir customer utk dapatkan kepastian... so.. saya tempelkan disini sebagai panduan kita bersama

1) Pesakit jantung yang baru lepas operate masuk belon/stemp :
Tak boleh ambil nurlizz sebab pesakit yg macam ni salur darah dia mudah kempis
dan tersumbat... takut pembuluh darah pecah masa herba sedang bertindakbalas.

2) Berat tak turun2 walau pun dah makan 2 botol :
customer tu ada tiroid. prof cakap.. tirod umpama seperti main switch dlam badan
kita.. kalau sesorang tu ada tiroid.. apa saja ubat takkan memberikan kesan selagi
tirodnya belum di ubati lagi...

3) Demam, sakit tekak, sakit kuat..
tiroid.. ni antara simptom orang yg ada tiroid bila ambil nurlizz

4) Perempuan : pendarahan berlebihan atau bukan waktu period.
proses penyembuhan.. biasanye berlaku pada wanita yg mempunyai masalah yang
teruk di bahagian ovari seperti cyst yang telah lama, keputihan yg kuat, sengugut
yg berpanjangan, period yg sangat tidak teratur.

5) Berat semakin mningkat jika makan nurlizz.

majoriti manusia di bumi ni adalah dalam blood group ABO.. iaitu A, AB, B & O..
tapi ada 10% manusia mempunyai darah yang pelik iaitu blood group Bombay,
Himalaya, dan macam2 lagi.. orang yg ada darah jenis ni dia akan menunjukkan
kesan yang tebalik.. kalau makan ubat kurus.. dia jadi gemuk.. kalau benda
panas.. dia rasa sejuk.. kalau ngantuk dia tak boleh tidur.. dan macam2 lagi.. so kalau
ada jumpa orang macam ni.. inform saya.. nanti Prof nak buat pemeriksaan lebih
lanjut.

6) Orang yang ada kencing manis & darah tinggi
Boleh.. digalakkan... tapi kena minum byk air 3 kali ganda orang biasa... kerana darah diorang pekat.. nanti akan menyukarkan buah pinggang bekerja.

Sekian.. wassalam



p/s: 
Untuk makluman anda Nur-Lizz Health Solutions Series memasarkan produk-produk kesihatan dan kecantikan yang berasaskan herba melalui kaedah Teknologi Nano. Mendapat kerjasama serta nasihat dari saintis terkemuka. Melalui kajian demi kajian yang dilakukan selama 20 tahun, maka rangkaian produk kecantikan dan kesihatan terhebat terhasil. Kaedah yang digunakan adalah melalui proses merawat dan menyembuh dari punca masalah agar pengguna dapat menikmati tahap kesihatan yang optimum.


"Membongkar Rahsia Dari Anugerah Alam"

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget