Tuesday, 1 May 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger




Pertama kali join segmen blogger otai di blognya yang cute...Miss Z. Mestila ambil peluang menambah kenalan blogger lain. TQ ya Miss Z buat segmen ni. Sesuai sgt utk orang mcm saya ni...

Klik banner di atas utk join ya!

Kredit to my fren, Mala yang sgt alert and advance hal2 blogging ni.. Two Thumbs up! =)



17 comments:

  1. TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen yg sama.. dah follow u.. follow me back ..

    selamat kenalan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan...:D
      apa link blog ye? xreti plak nk tgknye huhu...

      Delete
  3. dari segmen yg sama >_<
    http://namakusuzy.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan suzy:-) done follow u ya..

      Delete
  4. salam..
    singgah sini
    dr segmen miss z

    jemput ke blog

    http://diaryyeyla.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done eyla..cantik n cute blog u:-)

      Delete
  5. ama singgah dari segmen yg sama .. alang alang tu singgah sini dan follow sekali :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done singgah:-) Salam pkenalan..

      Delete
    2. salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

      http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

      Delete
    3. Mrs BuduBilis,
      salam perkenalan...=) done follow u ya...

      Delete
  7. salam :) dtg dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ya

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam azam:)
      done visit yours...nice entries..

      Delete
  8. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow u back..
      imformative entries in ur blog. keep it up!=)

      Delete

There was an error in this gadget