Friday, 30 December 2011

BERTINDAK MENCARI, MERAWAT SERTA MEMULIH.

PADA AWAL PENGAMBILAN PRODUK INI, PENGHANTARAN OKSIGEN KE SELURUH BADAN AKAN BERLAKU. PADA SESETENGAH INDIVIDU YANG MEMPUNYAI MASALAH KESIHATAN MUNGKIN AKAN BERASA TIDAK SELESA SERTA SAKIT PADA BAHAGIAN-BAHAGIAN TERTENTU TUBUH, INI KERANA BAHAGIAN-BAHAGIAN TUBUH TERSEBUT BERMASALAH ATAU SARAF DAN ALUR DARAH YANG SEMPIT ATAU TERSUMBAT. PENGHANTARAN OKSIGEN AKAN MEMBUKA SEMULA SALURAN SERTA SARAF YANG TERSUMBAT. ANDA HANYA PERLU MINUM AIR PUTIH SEKERAP MUNGKIN UNTUK MEMPERCEPATKAN TINDAK BALAS TERHADAP SISTEM BADAN UNTUK MENYINGKIRKAN SEGALA TOKSIN SERTA BAHAN-BAHAN YANG TIDAK DI PERLUKAN OLEH BADAN.

KEPADA MEREKA YANG TIDAK BERPELUH ATAU PUN SUKAR BERPELUH. ANDA DI GALAKKAN UNTUK MELAKUKAN SAUNA ATAU MANDI WAP ATAU BERJOGING. 

 
MELALUI KAEDAH TERSEBUT, AKAN MENYEBABKAN SISTEM PERPELUHAN YANG TERSUMBAT AKAN KEMBALI NORMAL . SELEPAS MELAKUKAN SAUNA ATAU MANDI WAP ATAU BERJOGGING SELAMA 15-20 MINIT DAN DILAKUKAN 3 KALI SEMINGGU ANDA AKAN MENIKMATI SISTEM PERPELUHAN YANG NORMAL DAN MELALUI KAEDAH INI NUR LIZZ 2 SLIMMING AKAN BERTINDAK DENGAN LEBIH BERKESAN SEGALA TOKSIN ATAU BAHAN ASING AKAN DI NYAHKAN MELALUI SISTEM PERPELUHAN SERTA PEMBUANGAN AIR KECIL DAN AIR BESAR.

AMAT PENTING UNTUK MEMBERSIHKAN TUBUH DARI TOKSIN KERANA JIKA IANYA DIBIARKAN LAMA TERKUMPUL, AKAN MENYEBABKAN DARAH MENJADI KOTOR SERTA BERACUN , IANYA AKAN MENYEBABKAN RISIKO PELBAGAI PENYAKIT KRONIK SEPERTI BARAH, GOUT, KENCING MANIS DAN PELBAGAI PENYAKIT OBESITI YANG LAIN.

ANDA DIINGATKAN SUPAYA JANGAN MENGABAIKAN PENGAMBILAN MAKANAN SEIMBANG SETIAP HARI KERANA IANYA SANGAT PENTING UNTUK MEMBANTU MEMBAIK PULIH KESIHATAN ANDA. DENGAN PRODUK NUR LIZZ 2 SLIMMING, ANDA TIDAK PERLU UNTUK BERLAPAR,CUMA AMALKAN DIET SEIMBANG.

PRODUK YANG BERKESAN MESTI MEMPUNYAI KESAN TINDAK BALAS TERHADAP SISTEM TUBUH BADAN. TINDAK BALAS INI BERLAKU KERANA PRUDUK NUR LIZZ SEDANG MELAKUKAN PEMULIHAN TERHADAP MASALAH YANG DIHADAPI OLEH BADAN. TINDAK BALAS INI TIDAK SAMA DI ANTARA INDIVIDU DENGAN INDIVIDU YANG LAIN BERGANTUNG TAHAP KESIHATAN SESEORANG.

PRODUK NUR LIZZ 2 SLIMMING DI FORMULAKAN UNTUK MEMBAIK PULIH SERTA MENINGKATKAN TAHAP KESIHATAN. IANYA AKAN BERTINDAK DENGAN CARA MENCARI SERTA MEMBAIK PULIH DARI PUNCA MASALAH KESIHATAN TERSEBUT. SEBAGAI CONTOH MASALAH BERAT BADAN, BUKAN SEMUA YANG MEMPUNYAI MASALAH BERAT BADAN DI SEBABKAN PENGAMBILAN MAKANAN BERLEBIHAN. IA JUGA BERPUNCA DARI MASALAH HORMON YANG TIDAK STABIL , METABOLISMA BADAN YANG LEMAH DAN PELBAGAI PUNCA YANG MENYUMBANG KEPADA MASALAH KEGEMUKAN.

PRODUK NUR LIZZ 2 SLIMMING DI FORMULAKAN UNTUK MEMBAIK PULIH SEGALA PUNCA MASALAH KEGEMUKAN DAN KESIHATAN. AMAT PENTING BAGI KITA MENCARI PRODUK YANG BETUL UNTUK MASALAH KESIHATAN YANG KITA HADAPI KERANA TERSALAH MEMILIH RAWATAN ATAU UBAT-UBATAN HANYA AKAN MENAMBAHKAN LAGI MASALAH SERTA PEMBAZIRAN KEWANGAN ANDA.

KAMI DI NUR LIZZ HEALTHY SOLUTION SERIES TERPANGGIL UNTUK BERKONGSI DENGAN ANDA DI LUAR SANA YANG TERKELIRU SERTA TERCARI-CARI PENYELESAIAN YANG BETUL UNTUK MASALAH KESIHATAN ANDA. FORMULA PRODUK NUR LIZZ ADALAH YANG TERBAIK HASIL KAJIAN SELAMA LEBIH 20 TAHUN, MENGGUNAKAN 100% HERBA YANG TERBAIK DITAMBAH DENGAN PEGHASILAN KAEDAH TEKNOLOGI NANO YANG LEBIH BERMUTU SERTA DI JAMIN KEBEKESANANNYA.

WALAUPUN PROSES NANO MEMERLUKAN KOS YANG SANGAT TINGGI TAPI IANYA ADALAH TERBAIK UNTUK MENGEKALKAN KEASLIAN MUTU SERTA KUALITI BAHAN YANG DIGUNAKAN. MELALUI KAEDAH INI, HASILNYA AMAT HALUS DAN CEPAT BERKESAN. PRODUK YANG DIHASILKAN MELALUI PROSES NANO JAUH LEBIH PANTAS BERTINDAK DAN BERKESAN DARIPADA PRODUK YANG MELALUI PROSES BIASA.

KAMI BERUSAHA UNTUK MENINGKATKAN LAGI KUALITI PERKHIDMATAN DAN AKAN BERUSAHA UNTUK MENGHASILKAN LEBIH BANYAK LAGI PRODUK-PRODUK KESIHATAN UNTUK MERAWAT PELBAGAI JENIS PENYAKIT BAGI MENAFAAT KITA BERSAMA. TIADA PENYAKIT YANG DITURUNKAN OLEH ALLAH TANPA PENAWARNYA. KAMI DI NUR LIZZ MAHU ANDA MENDAPAT YANG TERBAIK DARI YANG TERBAIK.

SETIAP PENYAKIT YANG DITURUNKAN OLEH ALLAH ADA PENAWARNYA KECUALI MATI.

MENJADI TANGGUNGJAWAB KAMI UNTUK MEMBONGKAR RAHSIA DARI ANUGERAH ALAM.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget