Tuesday, 11 September 2012

Best dengan Ramping Balm

Kepada semua pembaca,

Since saya post entry pasal Ramping Balm Suria Secret, bertalu2 sms/whatsapp masuk bertanya nak cuba SS Ramping Balm...SMS mmg akan segera dijawab..whatsapp depends pada aivailabity WIFI sekolah...kalau line cun, dapat la kita ber whatsapp.....if takde reply tu, means line tak brp cun la okeh...jangan mare....hehehe....

24 units Ramping Balm Suria Secret licin dalam seminggu je...alhamdulillah...syukur padaNya..
1st time pack Ramping Balm Suria Secret ni takes time smpi berjam2....
Order Ramping Balm Suria Secret dipos pada 4 September 2012 via postlaju. Terima Kasih yang membeli. Lain kali dtg lagi...=) Beli lebih diskaun pun lebih....

Bagi yang tahu saiz sebenar Ramping Balm ni, diameternya kurang dr telapak tangan..



Tapi kecil2 cili padi...U all sapu tipis jek...if tang perut takpe tebal sikit...if lengan ke...blkg tengkuk ke...(sapu sket angin sendawa pun keluar hehehe..) sapu nipis je tau.....nak tahu mcm mana bestnya Ramping Balm ni, sms/whatsapp 013-6891486 okeh....

My fren pantang ais masa guna Ramping Balm ni, mmg kurus & terus mak and aunties dia pun pakai juga Ramping Balm ni....

Since Syawal pun dah nak habis, boleh la you all target nak kurangkan inci2 yg makin bertambah lepas raya ni....Sonang yo....lepas mandi sapu Ramping Balm 2x sehari...tau2 je perut pun less buncit hehehe....
Sementara pek harga promosi masih ada..RM50 seunit termasuk poslaju=)

Ramping Balm yang kejap ada kejap takde sbb dah diposlajukan....;P

If U all tgk bungkusan mula2 tu, jenuh tau nak pack satu2 Ramping Balm tu...lps tu bila pi postlaju, guess what? Sampul2 Prabayar Poslaju ni diborong bagi memudahkan kerja2 pembungkusan hot item in the market...my Ramping Balm=)


customer clear pymnt jek, terus sumbat Ramping Balm dlm sampul ni...& terus tulis slip....esok hari if takde kelas tambahan, terus je bawa ke Pejabat Poslaju untuk diposlajukan....
Mudah sangat...=)


Photo: Ready utk pos...sebahagian hari ini:)
Macam ni la rupa bungkusan2 poslaju yang telah saya pos Isnin lepas....saiz S untuk Ramping Balm..

If You all perasan, saiz L tu untuk customer yang order barang2 lebih besar macam VCO (Virgin Coconut Oil) & Collagen...atau pun Ainol Tablet 7" (6GB, 1GHz processor, wifi +3g) RM455 complete set with casing...6 months warranty.....

Macam ni la rupa Ainol Tablet dgn casing hot pink...Pos Hari Isnin ptg, Rabu dah smpai barang...Customer beli untuk adik dia....Mmg best katanya...=)


Catalyst products...Hot in the market: vco & collagen...Stok ni pun kejap ada kejap takde disambar customers=)


OK, till we meet again...Cinderella nak beradu. Masa dah Time..kikikiki.....
Dan tak lupa of cos mesti sapu Ramping Balm sekurang2nya kat perut before tidur...
Nitezzzzz..........























No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget