Monday, 12 March 2012

Bakat.....

Akm dan salam sejahtera semua,

lama sangat x menjengah blog since bz yang melampau2 di sekolah....maklumla, tahun ni tiba2 dapat byk betul kerja2 design n deco...err ada bakat ke? No comment. Tapi ramai la yg suka dgn hasil kerja tangan I hehe...
Plus, sgt cerewet dgn pemilihan warna, font, n unsur2 grafik yang bakal menaikkan seri...dats y berjam2 n berhari2 la nak terhasilnya satu design...

Jom cuci mata & dapatkan idea...=)

Ni major work...hari kejadian bln 4, tapi idea utk design layout kena perah dari awal tau...idea kena asli gitu...anyhow, buku belum complete lagi...penerima anugerah pun belum lagi nama yang terkini..kena tunggu Jawatankuasa yg berkenaan..

Takpe, nak masukkan wording senang sahaja berbanding nak dptkan idea...Ok tak?;D


 Cover Buku Program (Dummy)

Sebahagian isi buku...tema aku: orkid & rama-rama

Ok, tak boleh reveal byk2..nnti tak surprise pulak....=)

Lain-lain sentuhan tanganku....

 Divider Fail P&P milikku...
 Label Rak Fail Panitia
Cover Dokumen & Tulang Fail Keras

Cover Buku Pelawat...
request Ketua Bidangku nak kerawang di kelilingnya..;)


Label Board Unit Peperiksaan & Penilaian

Carta Organisasi Panitia ku....
Tahun ni dah jd Ketua Panitia=) so, tanggungjawab lebih sikit la...

Carta Organisasi Unit Peperiksaan & Penilaian SEMASHUR

So, ini semua kerja mengadap lappy dan memerlukan capaian internet supaya mudah mencari grafik2 utk hiasan...Semua ni pakai Ms Word sahaja & of course perlu bantuan Adobe Photoshop for editing (belajar sendiri)....

Ok, dah lewat malam.

Sesiapa yg nak order Nur Lizz 2 Slimming, boleh contact Elyza: 013-6891486/ 016-2249384.

Testimoni customer saya yang terbaru: turun 6kg tak sampai sebotol....Makan mcm biasa, tapi byk minum air masak. Teruja tak?

Catatanku:
Moga sinar ini berkekalan dan tak padam dek busukan hati insan yg tamak dan tidak bersyukur atas nikmat dan pemberian dariNya...

4 comments:

  1. Serius lawa ko design tu...aku mmg tak ngeti bab design2 ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. hehe....tq mala=)
    tu kerja tahun ni, lebih sket la dr tahun dulu2...
    dulu2 pun buat jugak tp x sekerap skrg. maklumle, pengetua baru perempuan. dia suka benda2 yg cantik. tu psl KB mintak aku design a few things utk org lain edit dan guna utk fail masing2...=)

    kot la lepas ni ada org nak order suruh design pape ke...jd part timer plak la hehe...

    tp blog ko cute...suka aku dia punya icon ada reben n font cantik tu, nama apa eh?

    ReplyDelete
  3. awak di tag di sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget