Wednesday, 12 September 2012

Cerita hari ini...Ramping Balm lagi ...

ok, saja nak bercerita ditgh2 malam yang hening sunyi ni.....
Isnin ptg & selasa ptg, seperti biasa jadual kerja saya pack dgn Kelas Tambahan SPM subjek Add Maths & Modern Maths....namun begitu, SMS/whatsapp/inbox fb masih dibalas maximum dalam tempoh bbrp minit hingga ke bbrp jam...tgk pd tahap bz samada gaban atau tak gaban hehehhe.....

So, ptg Rabu tadi bergegas menyambung kerja2 membungkus parcel dan menulis slip pos laju...sambil2 bungkus, alhamdulillah rezeki masuk dari customer untuk order 2 unit terus Ramping Balm. Terus je, dipackingkan...pantas gitu dengan sampul Poslaju Prabayar....I Like 1000x!!!=).

Then, pukul 3.15pm je bergegas mmbawa parcels berisi 9 unit Ramping Balm & produk Catalyst....Cuaca di luar dah gelap gelita...mmg tanda2 nak hujan lebat. Demi janji kpd customers tersayang, drive juga ke Rawang dengan hujan lebatnya di luar sana...


Di Pejabat Poslaju Rawang:
sempat lagi snap pict hehe...2 parcel tgh dicek di kaunter....;P



Oklah, mata dah terpejam2 ni...sangat mengantuk. It's time to sleep.
Bagi yang nak order Ramping Balm, sms ke 0136891486 ya...Daaa....;)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget