Saturday, 4 August 2012

YEAY!! DAH JUMPA VARICOSE VEIN SOCKS!!

1 Ogos lepas, bday my hubby...
Macam biasa, asal bday jek, xkisah la..anak2 ke, maknya ke..abahnye ke....mesti pekena Pizza (Pizza Hut/ Domino).....tak reti lah nak try yang lain, mcm Johny's ke...Madam Chan's ke..Subway ke.. takut tak rasi dgn tekak anak2....;P
So, tempat dituju adalah yang paling dekat since hari kerja kan....AEON Rawang la=)
Since keluar rumah pun dah pkul 6+pm, ditambah jem di Rawang sejurus sblm Tol Rawang (ada lori terbalik gitula....), maka buka pose dlm kereta dulu...mmg dah standby siap2 kuih muih beli di kawasan perumahan & kurma bbrp biji.

Lepas solat maghrib di surau Aeon, barula we all pekena Pizza Hut. Anak2 pun makan dgn berselera..


Ikmal dgn sepan pizza (Kids Meal)..FOC setiap belian RM20. Air yang dlm cup tu, soya. Come along dgn set spagetti & Pizza yang we all pilih. Dua set free hehehe...

Aleya mamam spaghetti carbonara


Izzmi pun spagetti juga. Itu Kids Meal yang dpt free setiap belian RM20.



Potong kek..1 slice jek hehehe....buat syarat


Lepas makan di Pizza Hut yang mcm dilanggar garuda...(sbb pinggan kat meja2 lain x dikemas lagi..maybe x cukup pekerja), ajak la hsbd pi farmasi tujuan nak jenguk varicose vein socks kot ada...Ingatkan masuk Watson, rupanya termasuk Farmasi Caring hahaha...

dan yang bestnya, jumpa dgn x disangka2!! Wpun pendek takat lutut je, jadila kan...
Harga mmg mahal bak kata Makcik Shida...sepasang ni je RM80.70 u all...

Photo: finally jumpe juga varicose vein socks di farmasi caring time jln2 kat aeon rwg td; mkn2 sempena bday hubby. harga mmm bole tahan rm80.90...wpun pendek takat lutut, jd la....
kotaknya....
Pakai ni, mmg kaki jadi tahan, x sakit even berdiri or berjalan lama....=)
Betulla kat kotak tu kata: Therapeutic support helps relieve symptoms of varicose veins.



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget