Sunday, 1 July 2012

Rahsia kempiskan perut etc

salam hari ahad kpd semua...

dah lama nak share pengalaman dgn produk-produk Nazcon Sauna, x sampai2 serunya hehee..Kali ni tiba2 rajin nak update blog yang suam2 kuku ni...

actually start menggunakan produk nazcon sejak bersalin anak ke-3, Jun 2010...
tertarik dgn testimoni K.Ina (fren ms kat maktab dulu)...makin cantik dengan bersauna.


I got my own set bought during confinement period Jun 2010. Lepas 20 minit bersauna, mmg berpeluh sakan, sampai basah lencun kain batik yang buat alas bwh kerusi:)

Untuk pengetahuan semua, boleh bersauna dari hari ke-20 berpantang. Hari sebelumnya, jadikan set sauna untuk bertangas....Tujuan: Mengeluarkan darah kotor punca kpd pelbagai penyakit.

Masa jamuan raya...Okt 2010. Very the bolattt sob3x...Bahana ketupat rendang, kuih raya, kek coklat..
Time dinner Form 5 Okt 2010. Me: yang kanan.

So, awal Disember 2010, terdetik nak cuba produk Nazcon yang baru bbrp bulan diperkenalkan           ----> Sauna Pants. Ini la rupanya.....ada warranty 1 tahun tau...=)

Sauna Pants---> Hidupku x lengkap tanpamu..chewahh!!;P

Maka bermula la episod membuat treatment dgn Diva Steam Sauna (20 minit) dan Sauna Pants (50 minit) berselang hari...

Tak lupa, saya pakai waist trimmer ini dua helai untuk cover penuh perut...Pakai bila nak masuk tidur.
Siapa yang ajar buat itu ini? My own determinant nak slim down slps membulat...siap ambil ukuran tiap kali nk masuk tidur.


Waist trimmer



And guess what? Dlm seminggu buat dgn konsisten, tak sangka ukuran pinggang, perut, peha berkurang 2 - 2.5 inci you alls!! Sangat x sangka!! wink! wink!


Ini gambar time CNY 2011. Februari x silap. Baby masih x pandai jalan lagi.
That's why Sauna Pants kena ada dlm koleksi you all....Mmg lemak2 senang nak disingkirkan. Kuncinya: KERAJINAN.

Till now, akan membuat treatment dgn Nazcon Products + Sauna Cream ini bila2 terasa diri ini mengembang dgn jayanya..
sapu 2 kali sehari...di perut, lengan atau bhgn2 lain yang nak dikecilkan...Malam b4 masuk tidur, you all pakai bengkung lps sapu sauna cream ini. Esok pagi, mmg berpeluh2 la waist trimmer tu...Cuba ukur. Mmg x caya!=D


Contact me: 0136891486 for any enquiries/ to order.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget